AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno zbog toga što joj je pesmu "oteo" kolega sa kojim je kasnije snimila duet.

Zadrugari su sa svojim cimerima podelili najbolnije trenutke iz svog života kada su se osetili kao budale. Olja Bajrami je sa ukućanima podelila svoje ne tako sjajno iskustvo vezano za muzičku karijeru, kada je pesmu koja se njoj dopala snimio njen kolega.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, numera "Ti si žena za sva vremena" je prvobitno nosila naziv "Ja sam žena za sva vremena", za koju je Olja snimila demo verziju. Ova pesma je dobila drugačiju notu, te ju je snimio poznati pevač Milan Dinčić Dinča i ona je danas jedan od njegovih najvećih hitova.

Damir je pustio jednu pesmu koja je čuvana tri godine, a koju je hteo da ponudi Zlati Petrović i ta pesma se meni svidela. Ja sam otpevala demo snimak. Pesma je poslata Zlati, ali je ona snimila nešto drugo i pesma je vraćena nazad. I ja se dogovorim sa Mirkom Pavićem da uzem tu pesmu jer je mirisala na nešto veliko, na nešto mega. Uzela sam tu pesmu, otpevala demo snimak, neke reči izmenjene i tako je nastala pesma "Ja sam žena za sva vremena". Dogovor je bio da ću doći za mesec-dva da otpevam pesmu kada se vratim sa puta. Ja palim TV i čujem folšpil i čujem reči "Ti si žena za sva vremena". Ja sam plakala kao kišna godina, osetila sam se kao najveća budala na svetu, pritom je pesmu pisao moj najbolji drug Saša. Na kraju su me smirivali i zvali tog glavnog i on kaže "Ko pre pesmi, njegova pesma". Zauzvrat, da ne bih ispala tolika budala snimila sam pesmu "Promaja u glavi". Nije kome napisano, nego kome je suđeno - zaključila je za Bajramijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Olja je podelila sa zadrugarima ovu informaciju i priznala da nije imala sreću da snimi tu pesmu, ali da joj se sreća osmehnula u daljoj karijeri.

Pročitajte još: SANJINA ŠOK ISPOVEST: Nije mogla da DOĐE SEBI kad je saznala da njen dečko ima VERENICU! Uspela je OPET DA ZAVOLI, a onda joj je Andrijana Radonjić ZARILA NOŽ U SRCE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'