AKTUELNO

Sve je pročitao u njegovom pogledu!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Na jednom od prikazanih klipova čuo se razgovor Lune Đogani i Petra Tojagića, prilikom koga je Petar rekao da je ubeđen da je Lazar Jeremić biseksualac.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitao sam Lazara, oblači se kao žensko. Videli smo danas kako je u zanosu grickao bananicu sa Savom. Primeti se u pogledu, čitam čoveka. Ja nemam ništa protiv gej populacije - rekao je Petar.

Zadrugari su komentarisali da je jedini način da on to primeti u nečijem pogledu ako je i on sam homoseksualne orijentacije, ali je on burno reagovao na te aluzije.

Foto: TvPink Printscreen

Kada pričato o tome gledajte da to ne izgleda podrugljivo. Aludirate kao da je to nešto loše. Ovde niko nikoga s*ksualno ne ugrožava, nema potrebe da to pominjete - rekla je Jovana Tomić Matora.

Lazar je rekao da ne bi imao problem da prizna da je to istina, ali da nikada nije bio sa muškarcem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Dragana PREBLEDELA OD MUKE, spomenula supruga, pa zaurlala na Pavla: Zbog njegove ZALJUBLJENOSTI MORAM DA PROŽIVLJAVAM PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'