AKTUELNO

Do juče su se psovali, danas već zajedno jedu!

Marijana Zonjić držala je predavanja Marku Miljkoviću koji je večerao sa blogerkom, Lunom Đogani, što se nije svidelo plavokosoj zadrugarki.

Najviše joj je zasmetalo,jer se Marijana tu pojavila, kako kaže, da nije znala da su Luna i Marko izmirili svoje odnose, pa je objasnila zašto joj je to zasmetalo.

Govorila je da nisam njen nivo, da nas ne svrstava u istu sortu - izjavila je Marijana.

Foto: TvPink

Zbog poštovanja prema meni, moraš da ispoštuješ to. Ako vidiš da je sa mnom, znači da je sve u redu između nas - odgovorio joj je Marko.

Međutim, Marijana nije popuštala, jer ona ne može da izdrži Lunino prisustvo, te je Miljkoviću dodatno trljala o nos šta su Luna i on radili juče.

Foto: TvPink

Odakle sam ja znala da si je ti pozvao da jede sa tobom. Ja samo znam da ste se juče pljuvali. Odakle ja znam da ste vas dvoje pričali - ispričala je Marijana.

PROČITAJTE JOŠ: IMAO SAM PARE, ALI SAM SE PRAVIO DA NEMAM MNOGO! Pavle OTKRIO Zerini kako nije hteo da bude SPONZOR kao njen muž! (VIDEO)

Ma ti praviš dramu samo - odbrusio joj je Marko.

Marijana je ironično potom rekla Marku da će se ona izviniti Luni, zbog toga što je burno odreagovala, ali i dalje je negodovala njihovo druženje.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'