AKTUELNO

Kasni sati su rizični za njih dvoje.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su i tokom ove žurke ušli u žestoku raspravu. Razlog tome je taj što je Miljana krila od njega da ima novca za žurku pa je izvadila topku novčanica dok se kockala u kazinu tokom žurke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To joj je zamerio njen dečko koji je izveo ispred kazina da popriča sa njom. Ona je pokušavala na sve načine da mu dokaže da ona ima novac, ali da je bio kod Klare, žene koja čuva malog Željka.

Zašto me lažeš, tako možeš da me slažeš za nešto totalno levo, napolje kad izađemo. Kako to da si popila toliko koli, odakle ti pare, imaš topku novca, a meni pričaš da nemaš pare - govorio joj je on, a onda je burno reagovala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kod žene mi je bilo hiljadu dinara. Šta je sa tobom, alo. Je l' si uspeo da ostanes na televiziji mesec dana. Ku*čiš se ovde. Pare su mi kod Klare. Nemoj da se nadvikuješ sa mnom, nemoj da mi stiskaš ruku, zašto!? Ovo ti neću oprostiti! Ja ovo nisam zaslužila? Klošaru jedan ja sam institucija za sve vas ovde, ne treba mi svađa sa tobom da bi ovde bila - rekla je ona ljutito pa se vratila u kazino.

Ipak, bila je nedorečena pa se vratila kod Bele kuće i još jednom rekla sve ono što je već rekla, ovog puta je završila svoje izlaganje tako što je rekla da ne želi da ima više ništa sa njim.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'