AKTUELNO

Zaboravila na kamere.

Dragana Mitar svađala se tokom prošle noći sa svojim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem i tom prilikom mu istakla kako je on bio njena najveća životna greška od koje je pokušala da pobegne.

Foto: TV Pink Printscreen

U njihovu raspravu umešali su i Jovanu Tomić Matoru, s obzirom na to da se Pavle i Jovana poznaju nekoliko godina i da je Jovanović pred Jovanin ulazak u "Zadrugu 2" poručio Tomovićevoj da pozdravi Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je njihova svađa trajala, Jovana je ušla u garderober kako bi se presvukla. U tom momentu je zaboravila na kamere koje okružuju zadrugare non-stop i skinula gornji deo garderobe ispod koje više ništa nije imala, pa su tako u prvi plan došle njene grudi koje je video i Lazar Jeremić, ali tome nije davao preveliki značaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pre nekoliko dana kada se svađala sa Marijanom Zonjić, Matora je skinula majicu nakon što ju je Zonjićeva prozvala da se ugojila i tom prilikom Jovana je izjavila kako će uvek da se skida kada neko bude komentarisao njeno telo.

Foto: TV Pink Printscreen

U "Zadruzi 2" nalazi se i Jovanina devojka Sanja Stanković, koja je nekoliko minuta pre svađe Dragane i Pavla, plakala u pabu jer smatra da je Jovana zaljubljena u Lunu Đogani. Tom prilikom Matora ju je upitala da li želi da je zaprosi, nakon čega je Sanja odgovorila negativno, a onda je Jovana otišla u spavaću sobu kako bi se presvukla.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE: TI SI MOJA RUŽNA PROŠLOST! OD TEBE SAM POBEGLA, A TI SI DOŠAO: Dragana vikala na Pavla i rekla mu da je on njena MRLJA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'