AKTUELNO

Priznao joj da je zaljubljen u nju!

Zerina Hećo završila je u suzama nakon što je Vlada Todorović dobio manje glasova publike od Dorotee Jovanović i napustio imanje u Šimanovcima. Iako je pobedio u duelu, dupliranje glasova mu nije pomoglo da ostane u "Zadruzi 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došlo vreme za rastanak sa Todorovićem, Vlada i Zerina počeli su da se ljube pred svim ukućanima, zbog čega su se zadrugari obradovali a najveće oduševljenje bilo je prisutno kod Jelene Krunić i Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane Zerinin bivši dečko Bane Čolak, počeo je da vređa Zerinu zbog ove situacije. Prvi put joj je uvrede uputio na pragu Bele kuće, a drugi kada je odmarala u sobi za rehabilitaciju. Kasnije je u ovaj deo "Zadruge 2" došla Zlata Đurković kojoj je Zerina iznela sve detalje odnosa sa Vladom.

On je sve vreme to poštovao i rekao mi je juče: "Ja sam zaljubljen u tebe", a ja u šoku. Ja mu nisam rekla ništa na to. Tražio mi je broj od moje mame. Sve mi je rekao između redova i onda su Banetu preneli i Bane dolazi ovde i meni kao: "K*rvetino, usr*ću ti se u život", a ja samo stojim i ćutim - pričala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlada je baš dobar dečko, a Banetu nema pomoći - bio je komentar Zlate Đurković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Vlada Todorović

#Zerina Hećo

#Zlata Đurković

'