AKTUELNO

Dragana je sinoć priznala da je supruga varala i sa još jednim muškarcem, a ne samo sa Pavlom Jovanovićem.

Voditelj Ognjen Amidžić pre večerašnjeg izbacivanja razgovarao je u "Šiša baru" sa Mikijem Đuričićem koji se odmah na početku svog izlaganja dotakao Dragane Mitar. Podsetimo, ova ukućanka tokom pitanja novinara priznala je da je pored Pavla Jovanovića varala supruga sa još jednim muškarcem.

PROČITAJTE: TEK ĆU DA TE UKANALIM: Dragana otkrila mnoge stvari o Pavlu, ono što mu je rekla, ostavilo ga je u čudu! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Muža sam joj upoznao ovde totalno kul lik, ispao šmeker što je došao, poslao poklone... Kaže da je bilo tu svega, ali ako hoćeš da se vratiš suprugu, onda ne pričaš iz prošlosti šta je bilo. Da bi opravdala svoju preljubu, kažeš da je bio ovakav ili onakav. Šta se dalje dešava? Od koga je druga torta? Kaže: "To je jedan dečko, gospodin", koliko on ima godina? 16? O čemu se radi? Jedan se desio slučajno, možemo da svarimo to, ali opa trojica! - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Đuričić se zatim dotakao Pavla Jovanovića za kog je rekao da mu nije jasno njegovo ponašanje kao i njegova emocija prema Dragani Mitar. Miki je pohvalio i Aleksu Savića rekavši da bi voleo da on pobedi, mlad i kulturan mladić, a ne Dragana Mitar koja je varala supruga.

Miki je posle priče o Draganu i Pavlu, nastavio da priča o Miljani Kulić i svađi koju su imali. On je tom prilikom rekao da Miljani zna svašta da kaže tokom rasprave, ali da ga je zabolelo što se ona svađala i sa Suzanom Perović.

Foto: TV Pink Printscreen

I tvoja mama i tata znaju da ti nisi normalna! Dokle više? Došla napala me tamo. Ja sam zbog nje otišao iz prošle sezone. Da mi neko kaže da sam lažov? - pričao je Miki.

Danas se desila i žestoka svađa između Lune Đogani i Marka Miljkovića koje su ranije pratile priče da gaje simpatije jedno prema drugom, a Miki je Ognjenu Amidžiću rekao da je Luni dopada Marku, kao i ona njemu. Takođe, ovaj zadrugar dotakao se Aleksandre i Karađorđa Subotića, ali i Ljube Pantović.

Mnogo je veća sramota kaka majka tvom ocu kaže da puši k*rac, nego što se on skinuo go! Pa svi imamo genitalije - rekao je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'