AKTUELNO

Nije mogao da prećuti!

Blogerka Luna Đogani izazvala je burne reakcije zadrugara kada je pred svima otkrila da je Marko Miljković "provaljena priča" i da ne želi nikakav kontakt sa njim u Zadruzi.

Njih dvoje su se prepirali zbog toga, a došlo je i do ozbiljne svađe u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara". Međutim, njihova rasprava nastavila se i u toku dana kada mu je Đoganijeva ponovo prebacila zbog njegovog ponašanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti samo pričaš priče za malu decu, napolju izgleda kao da sam zaljubljena u tebe, a nisam! Ti flertuješ sa mnom i onda dođeš za stolom i pričaš drugu priču - rekla je Luna.
Ti si zaljubljena u mene? Šta te briga ko šta priča? Ja flertujem, a ti koketiraš i šta je problem? Možda sam ja zaljubljen u tebe i svi možda vide kako ti se smeškam - pitao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

To se ne vidi, ti mene ponižavaš. Ponizio si me sto puta, govorio si da nisam tvoj tip. Nikad nisam videla tvoju emociju, samo nastavi da ideš od jedne do druge! Ti ćeš mene da upoređuješ sa Marijanom i Majom! Da ti se to više nikad nije desilo, da li ti je to jasno!? Ne ponižavam ih, ali ja nisam kao one - rekla je Đoganijeva.
A ko si ti da te ne upoređujem?! Ti si jedna od najnezrelijih riba u kući, i? Šta ćemo sad? Ti nemaš stav, slušaš tatu šta ti kaže! - pitao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da mu blogerka svakodnevno prebacuje, naročito otkad je on postao prisniji sa Marijanom Zonjić, pretpostavlja se da je Luna izrevoltirana zbog toga što je od strane njega bila odbijena. Kako biste i vi ovobprokomentarisali, pogledajte video snimke koji se nalaze ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'