AKTUELNO

Strahovala je da se između njih nešto desilo.

Kao i svake subote, na Pink televiziji počela je emisija ,,Pitanja novinara". Takmičari strahuju od pitanja novinara koji su naoštrili svoja pera i spremili intrigantna pitanja.

Sanja Stanković bila je udarna tema nakon ulaska u "Zadrugu 2", jer je došla sa pričom da je izašla na večeru sa bivšim zadrugarom, Slobodanom Radovanovićem,  pa je novinare zanimalo stav i mišljenje njene devojke Jovane Tomić Matore.

Moje pitanje je za Matoru. Stekao se utisak da nisi bila pozitivno nastrojena kada ti je Sanja saopštila da je bila na večeri sa Slobom - upitala je novinarka.

Foto: TvPink

Ne podnosim tog dečka, zbog svega što je uradio. Mislim da je jedna p*čkica, ne mislim ništa dobro o tom dečku i ne sviđa mi se što je sedela sa njim. Nisam ljubomorna na njega, niti bih mogla da budem. Samo mi je krivo što je sa takvim likom išla da jede. Meni je on dno i šljam - odgovorila je Matora.

Međutim, kako je za nju to bilo veoma oštro što je Matora izgovorila o Slobi, Sanja je imala i svoje mišljenje o popularnom pevaču.

To što je ona rekla je mnogo za mene, ja sam rekla da zaboravimo tu priču. Meni se nikada nije zamerio, niti rekao nešto loše o meni. Ja dečka ne mrzim. Bili smo u Amidži šou, bili smo gladni i otišli smo priajteljski da jedemo - odgovorila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

On je umislio da je mnogo bitan. Udarila mu je s*erma u glavu, j*be sve živo, pa mi je čudno da je nije muvao - dodala je Matora.

PROČITAJTE JOŠ: BORICE, NISI TI MOJ RANG: Santana i Maja Marinković ponovo u SVAĐI, evo i zašto! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'