AKTUELNO

Svi su ispričali svoju stranu priče, pa je došlo do nesporazuma.

Veliki šef je okupio zadrugare oko velikog stola kako bi sredili međuljudske odnose koji su poslednjih dana veoma zategnuti među ukućanima. Kao i uvek najveća rasprava se povela oko kupovine namirnica.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Sanja Stanković je prekorela zadrugare koji su juče odbili da za nju i njenu grupu kupe potrebne namirnice, pravdajući se kako ne mogu da kupe, jedni kako nemaju vremena a drugi kako im je predugačak spisak.

Nema veze, ona je imala za 15 ljudi da kupi. Važno je da kupi neko nešto bilo šta, brašno, jaja, ne mora sve po spisku da kupi - započela je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je takođe imala istu zamerku kao i Sanja, pa je tom prilikom ušla u raspravu sa Oljom Bajrami i dodelila joj epitet "dr" uz njeno ime.

Lepo sam ja rekla da uz nju ide titula dr Olja (izgovoreno drolja) Vi niste ljudi, vi ste životinje! Mislite samo da kupite sebi, a briga vas za druge - urlala je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga se povela žestoka svađa zbog toga što je Aleksandra Subotić optužila Radu Vasić da je pokušala da uzme njen deo hrane, a dala je novac samo za farbu.

Kada smo mi delili plazmu, gospođa Rada je mislila da je to njeno. Tvoja farba je bila kod Mrka nije kod Petra. Ti si platila farbu za kosu, a ne hranu. To što platiš, to ćeš jesti! Tvoja farba za kosu nema veze sa mojom hranom. Rada je pokušala da ukrade moju hranu, ali je sve vraćeno - pričala je Aleksandra, dok se Rada sve vreme pravdala da nije kako ona priča.
Ja nisam kriva. Ja sam dala karton i 250 dinara, ništa drugo nisam ni tražila, a ništa nisam ni dobila. A sad kreće pravi rijaliti - rekla je ljutito Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSTALA MI JE UREZANA SLIKA, OSEĆAM SE PONIŽENO: Aleksandra ne može da dođe sebi od ŠOKA zbog Karađorđevog pokazivanja polnog organa! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'