AKTUELNO

Njegove reči će je sigurno zaboleti.

Pred večerašnje "Vanredno ubacivanje", voditeljaka Dučica Jakovljević je sa kolegama novinarimau studiju "Zadruge" komentarisala aktuelna dešavanja iz najgledanijeg rijalitija. Njen gost je bio i Nemanja Đerić Đekson koji je zabavnjao zadrugare na žurki povodom reprize Nove godine.

Foto: TvPink Printscreen

Neizbežna tema kada je Đekson u pitanju je njegov odnos sa njegovom bivšom devojkom Minom Vrbaški. Svaki njihov susret protekne burno, ali ovog puta Đekson je bio taj koji je odmah saopštio da se tokom njegove kratke posete Beloj kući neće desiti ništa jer on ima devojku.

Ja nju baš gotivim, ali sam morao malo da iskuliram priču sa njom ovog puta. Šta god da smo uradili bila bi neka priča i naslov. Drago mi je što sam je video. Unitra je konstantna tenzija i tu može svašta da se desi, ko god novi da uđe - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ona nije slaba tačka. Ona je unutra dugo, potpuno je sluđena. Kada bi neko vreme bila napolju, shvatila bi da se tripovala - dodao je on.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IZA LIKA VESELOG MOMKA, KRIJE SE TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Majka neće više da mi se vraća, izdržavam BOLESNOG OCA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'