AKTUELNO

Ovonedeljni vođa više ne može da izdrži tenziju!

Ovonedeljni vođa, Miki Đuričić želeo je da se obrati zadrugarima zbog incidenta koji se desio zbog spiskova za nabavku. Veliki šef poslao je tri takmičara u nabavku i to Zolu, Zlatu i Petra, koji nisu uzeli sve spiskove, među glavnim krivcima bio je Lazar Čolić koji nije hteo da izađe u susret svojim cimerima, jer kako je rekao, smatra da ne može da se snađe u kupovini.

Miki je došao u radio ,,Amnezija" kako bi ga svi takmičari čuli, a potom je iskreno rekao šta misli o svemu tome.

Foto: TvPink

Hteo bih da se obratim zadrugarima, s obzirom na to da idu praznici. U ponedeljak je nova nabavka, ja bih predložio svim zadrugarima da to što se donese da se stavi u ostavu, da podelimo. Nismo svi dali novac, nema veze, sve treba da podelimo, jer će uskoro ponovo nabavka i sve ćemo to nadoknaditi, jer ima hrane, ima svega - izjavio je Miki.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF IZNENADIO ZADRUGARE: Pismo napravilo pometnju među takmičarima, njih troje imaju težak zadatak! (VIDEO)

Foto: TvPink

Miki je samo hteo da ukaže na to da ne postoji razlog zbog kog bi trebali, kako je naveo, da se blamiraju, pa je odlučio da pokuša na ovaj način da utiče na zadrugare. Sa njegovim mišljenjem su se mnogi kasnije i složili.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'