AKTUELNO

Shvatio Adamove reči kao provokaciju, pa poludeo od besa!

Veza između Nataše Moskve i Adama Đoganija izazvala je mnoge polemike među zadrugarima. Pojedini ukućani smatraju da Adam nije smeo da počinje vezu sa Moskvom s obzirom na to da Lazar Jeremić jako pati zbog raskida sa njom, a najglasniji među njima bio je Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" za crnim stolom javno osudio Adamov postupak, a Đogani je nakon emisije potražio Đuričića u izolaciji da bi mu objasnio šta je time mislio.

Ako vidiš da je neko odlepio za nekim, da hoće da se ubije, onda ne muvaš tu devojku. Zar misliš da je u redu da se smuvaš sa ribom zbog koje neki lik hoće da se ubije? Stavi se u njegovu situaciju! To nije džentlmenski, to rade samo gnjide. Ti ljubiš devojku, a znaš da je ovde čovek koji hoće da se rokne zbog nje. Nisu oni raskinuli pre mesec dana, već pre neki dan - rekao je Miki.

Adam je povukao paralelu između njegove i Moskvine veze sa trenutkom kada je u "Zadruzi 1" Miki počeo vezu sa Nadeždom Biljić iako je ona pre toga bila sa njegovom prijateljem Banetom Čolakom. Miki je to shvatio kao provokaciju i jako se naljutio.

Foto: TvPink Printscreen

Bane i Nadežda se j*bali, nisu se poljubili. Nikada nije rekao da je voli. Kada se desio s*ks između mene i Nadežde, ja sam ustao i rekao da je ona moja devojka i da niko ne sme da je pipne - rekao je on ljutito.
Umesto da se pita gde je pogrešio, on mene provocira! P*čko mala, ološu mali! Da mi se više nisi obratio! - urlao je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: AKO TE JOŠ JEDNOM BUDEM VIDELA SA LUNOM, ZAVRŠILE SMO: Sanja URLALA na Matoru, rekla joj da neće da spava sa njom i da je OTKAZALA ZAJEDNIČKI STAN! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'