AKTUELNO

Kulićeva mu se pravdala i isiticala Lazarove kvalitete.

U ranim jutarnjim satima Miljana Kulić je povela razgovor sa Markom Miljkovićem i Marijanom Zonjić pričajući o njenom dečku koga je upoznala u rijalitiju, Lazaru Čoliću Zoli.

Naime, Marko ju je kao njen stari rijaliti prijatelj savetovao da nađe drugog dečka, jer on smatra da je Kulićeva u zabludi da je zaljubljena u Zolu i da je ono što oseća prema njemu zapravo to što joj je potreban muški dodir.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Samo pitam šta ti se svidelo kod njega? Bledo lice i stomak? - provocirao je Marko Miljanu
Oči, nos, usne, kosa, visina, svako može da se ugoji. Fizički mi se dopao. A kad sam bila zaljubljena u Darka Lazića, odlepila za čovekom, ali nikad nisam htela da mu to priznam. Ja sam se sada stvarno zaljubila. Zar misliš da bi vodila ljubav u rijalitiju ako se nisam zaljubila? Zar misliš da bi dozvolila da mi mama ne dođe za Novu godinu da se nisam zaljubila - pričala je Miljana

Foto: TvPink Printscreen

Miljana ti si pet godina u rijalitiju, ti si željna muškog dodira. Treba da sačekaš da izađeš iz rijalitija i nađeš novog dečka, jer ovo ti nije trebalo. Možda je iskreno sa njegove strane, ali sa tvoje nije. Ne možeš da se zaljubiš u čoveka posle mesec dana - nastavljao je Miljković.
Jesam, to je ljubav na prvi pogled. Ti možeš da mi pričaš o s*ksu ako te pitam, ali o ljubavi ne možeš - isticala je Kulićeva.

Miljana nijednog trenutka nije dala za pravo da ona ne gaji prave emocije prema Zoli, već je isticala svaku njegovu vrlinu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'