AKTUELNO

Priznala joj svoje emocije.

Luna Đogani, Zerina Hećo i Jelena Krunić komentarisale su doček Nove godine u hiper-rijaliti programu "Zadruga 2", kao i sva dešavanja koja su bila tokom žurke protekle noći u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Blogerka je sve vreme tom prilikom hvalila Zerinu i njen stajling, a zatim je počela da joj govori kako bi bila sa njom u vezi i da je ona čeka. Podsetimo, Hećo je bila u veoma burnoj vezi sa Banetom Čolakom koji ju je prošle noći ispolivao i gađao konzervom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam da bih možda bila sa tobom. Ti razmisli, pošto nemaš sreće sa muškarcima. Tako da, ako bude nekad... Razmisli, imaj do znanja da te ja čekam i čekala bih te ceo život. Imala bi bolji s*ks sa mnom, nego sa bilo kojim drugim muškarcom - rekla je Đoganijeva.

PROČITAJTE: U NOVOJ GODINI DALI SVOJOJ LJUBAVI JOŠ JEDNU ŠANSU: Sale i Jelena Krunić se prvog dana u 2019. SOČNO DOHVATILI U GARDEROBERU! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani nakon veze sa Slobodanom Radanovićem koju je imala u prvoj sezoni "Zadruge" kada je pevač bio oženjen, nije imala dečka, a da li je blogerka rešila da se okrene istom polu, ostaje da vidimo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'