AKTUELNO

Ljuta je na potencijalnog zeta.

Poslednje popodne u 2018. godini, zadrugari će provesti sa svojom porodicom i prijateljima. Suze su nešto na šta su cimeri navikli, a ko će pustiti radosnice kada budu ugledali poznata lica na vratima Bele kuće ostaje nam da saznamo.

Uprkos tome što je za medije izjavio da se ne ljuti na svoju suprugu zbog afere sa Mikijem Đuričićem, muž Suzane Perović nije došao da je vidi. Njoj su u posetu došli prijatelj Dejan Milićević i majka.

Zlato, anđele moj. Ovo je jedini čovek koji zna da usreći svaku ženu, to je mag za žene - rekal je Suzana dok je grlila Dejana.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su ti poručili da se malo aktiviraš za stolom. Svima je teško jer misle da si malo više... Ali to moraš... - rekla je Suzanima majka zagonetno.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je shvatila njenu poruku, ali joj je šapnula nešto na uvo vezano za Mikija, a kada je to ponovila njemu, on je jako obradovao. Dok je odlazila, Suzanina majka je imala nešto da kaže i svom potencijalnom zetu Mikiju.

Miki, molim te povuci ručnu. Da li treba ja da dođem da te bijem? - rekla je ona.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KAO SO NA RANU! Ljuba ustala da pokazuje POKLONE, Aleksanda UMIRALA OD LJUBOMORE, pa od nje uzela OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'