AKTUELNO

Miljković je istakao da ih pitanja koja dobijaju odaljavaju.

Na repertoaru ružičaste televizije startovala je emisija ,,Pitanja novinara", zbog koje mnogim zadrugarima ne bude dobro, dok novinari imaju mogućnost da postavljaju goruća pitanja na osnovu događaja koji su se desili tokom nedelje.

Sedma sila ne prestaje da razotkriva sve ono o čemu takmičari najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga 2" ćute. Sledeći na tapeti bili su Marko Miljković i Luna Đogani. Njihov odnos, koji nisu jasno definisali intrigara nedeljama unazad.

Luna ti je pre neki dan zamerila da je u nekim trenucima ne posvećuješ mnogo pažnje. Da li si primetio ljubomoru sa njene strane kada provodiš vreme sa drugim devojkama iz Zadruge - upitala je novinarka.

Foto: TvPink Printscreen

Marko nije imao komentar na to, samo je izneo svoje mišljenje, da nije osetio Luninu ljubomoru, ali je potom dobio dodatno pitanje, kako je on doživeo to što mu je modna blogerka zamerila što joj ne posvećuje dovoljno pažnje.

To je česta pojava u rijalitiju, posesivnost. Luna i ja se spontano družimo, kad imamo vremena ovde. Ne mogu više da se pravdam, ne daju nam ljudi da se družimo - bio je ironičan Miljković.

Foto: TvPink

Đoganijeva je sve vreme tokom Markovog obraćanaj novinarima se smejala i dobacivala dok je odgovarao na postavljena pitanja.

Kako je sve ovo izgoledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: Zlata objasnila sve o konfliktu sa Karađorđem, PA OTKRILA DA ZNA KO STOJI IZA PRIČA DA JE IMALA NEŠTO SA VLADIMIROM TOMOVIĆEM! (VIDEO)

Foto: TvPink

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'