AKTUELNO

Nije želela da prećuti na ove prozivke.

Zadrugari su noćas imali priliku da vide sve najinteresantnije situacije koje su se izdešavale u poslednjih nekoliko dana. Voditelj Milan Milošević je zajedno sa učesnicima gledao klipove, a zatim su oni komentarisali ove zanimljive, a ponekad i škakljive scene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku "Gledanja snimaka" došlo je do nekoliko svađa između zadrugara. U jednoj od njih Zorica Marković je odlučila da kaže nešto što je posebno razbesnelo Jovanu Tomić Matoru.

Mogu da nabrojim ko nije prevrtao očima dok je išao Sanjin spot - rekla je Zorica i time direktno optužila pojedine zadrugare da ne smeju Matoroj u oči da kažu šta misle o njenoj devojci Sanji Stanković i njenim glasvnim sposobnostima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za razliku od drugih ljudi, moja Sanja je u svakom intervjuu rekla da ima želju da nauči da peva i da se bavi time. Ovo joj je drugi spot, lep je i napreduje u tome. Ona se ne predstavlja kao pevačica. Ona ide načasove pevanja, vežba i radi na sebi. Ja sam ponosna što ona želi da radi na sebi. Ja sam ponosna što prevrću očima. Mnoge bi želele da budu onakve, da se pojave onakve. Razlika između nje i drugih devojaka koje kažu da imaju tezge, jeste ta što ona želi i trudi se. Zato sam ja uz nju i želim joj da uspe u tome - urlala je Jovana besna kao ris.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Procurile eksplicitne fotke učesnice ZADRUGE 2! Za koga li se slikala u ovim pozama? (FOTO 18+)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga - RTV Pink

'