AKTUELNO

Ovo im je baš prijalo!

Zadrugari su od Velikog šefa dobili jedan od najzanimljivijih izazova do sad, a to je takmičenje u grupama gde će se svako od njih potruditi da balonima napravi što bolje irvasove rogove.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić je sa velikim zadovoljstvom izvlačio papiriće i to po redosledu: Toma Panić i Dorotea Jovanović boriće se protiv Karađorđa Subotića i Saleta Tru. Aleksa Savić i Mina Vrbaški biće protiv Davida Dragojevića i Marijane Zonjić. Nataša Moskva i Vlada Todorović protiv Lune Đogani i Aleksandre Subotić. Jovana Tomić Matora biće sa Snežanom Ilić, a Zorica Marković boriće se zajedno sa Jelenom Krunić. Lazar Čolić Zola i Olja Bajrami boriće se protiv Momčila Milojevića i Maje Marinković. Bane Čolak i Biljana Micić boriće se sa Borom Santanom i Zlatom Đurković. Lepi Mića i Marko Marković biće protiv Lazara Jeremića... - izvlačio je Miki papiriće ovim redosledom.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su odmah započeli borbu, a ovoga puta dali su sve od sebe da ponesu titulu pobednika, jer znaju da im od Velikog šefa kao i svaki put sledi vredna nagrada za trud.

Čim je igra bila završena, Miki Đuričić odlučio je da nasmeje sve ukućane, pa je rekao nešto čega se niko ne bi setio.

Nemojte da se brinete, nije se Čolak ubio, pukao je balon! - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'