AKTUELNO

Podgrejali stare strasi!

Novi zadrugar Pavle Jovanović podigao je veliku prašinu jer je odmah pri njegovom ulasku u Belu kuću otkriveno da je on bivši ljubavnik Dragane Mitar. Čim ga je ugledala, ona je briznula u plač, a svojim cimerima se požalila da ne zna da li će je muž ostaviti sada kada boravi pod istim krovom sa Pavlom.

Zabrinutost je nije dugo držala, pa je Dragana večeras rešila da porazgovara sa Pavlom dok su ostali zadrugari vežbali svoje nastupe za "Zadrugoviziju". Dragana je legla u njegov krevet, a nije joj smetalo to što je on samo u donjem vešu.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto on nije nosio bubicu nije se moglo jasno čuti o čemu su sve pričali, ali se čulo kada se dragana pravdala da ništa loše nije uradila za vreme svog učešća u rijalitiju, aludirajući na to što su je povezivali sa Markom Miljkovićem.

Ne mogu da dajem izjave, dok ne dobijem od Drveta mudrosti poziv -izjavila je on.

Pavle je u jednom trenutku pozvao Draganu da mu se približi, pa joj je šaputao na uvo, a ona skinula i svoju bubicu da bi bila sigurna da niko neće čuti njihove reči.  Razgovor je nakon toga otišao u drugom smeru, jer se Dragana setila svog sina.

Mene moj Joca uvek čeka - zabrinuto je rekla zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Dragana vratila bubicu, jasno je pokazala svoj zabrinuti stav o slici koju je poslala tokom dosadašnjeg učešća u rijalitiju "Zadruga 2".

Zabava se završila, jer je zgodna takmičarka otišla da se spremi za svoj nastup koji je čeka, ali jedno je sigurno, njihova priča još nije gotova.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! Ovo su članovi žirija ZADRUGOVIZIJE, među njima je i bivša zadrugarka, Luni neće biti svejedno kad je ugleda!

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'