AKTUELNO

Ukućani su od srca čestitali svojim cimerima koji slave.

Veliki broj građana Srbije danas proslavlja Svetog Nikolu, a ovaj dan je poseban i za stanare Bele kuće. Danas krsnu slavu obeležava čak petoro zadrugara - Maja Marinković, Rada Vasić, Aleksa Savić, Bane Čolak i Branislav Radonić Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je upriličio slavlje za sve ukućane, a dok se bogata gozba spremala u dnevnom boravku, zadrugari su strpljivo čekali u spavaćoj sobi. Kada su izašli zatekli su sto pun ukusnih đakonija, a ovonedeljni vođa Lepi Mića je pročitao čestitke koje je Veliki šef poslao pismom.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef čestita svima koji slave, a posebno Brendonu, Maji, Radi, Aleksi i Banetu - navedeno je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali ukućani su od srca čestitali svojim cimerima koji slave, pa odmah zaigrali uz tamburaše. Maja, Rada, Aleksa, Bane i Brendon su uputili čestitke svojim najmilijima, a zatim su pročitali pisma koja su im poslali članovi porodica.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV JE U VAZDUHU: Miljana i Zola slave MESEC DANA SVOJE VEZE! On poklon za devojku pozajmio od cimerke! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'