AKTUELNO

Obezbeđenje je bilo sve vreme u pripravnosti.

Loši odnosi između Marka Miljkovića i Dorotee Jovanović, koja je nedavno šminkala ovog zadrugara, dodatno su se pogoršali. Ovi ukućani su se nakon svađe koju su imali pred zoru, nastavili da se svađaju i tokom popodneva.

Foto: RTV Pink , printscreen

Marko i Dorotea su se ovoga puta posvađali zbog ličnih stvari i tom prilikom su se sve vreme častili teškim rečima. Kako ne bi došlo do većeg incidenta, obezbeđenje je odmah uletelo u spavaću sobu gde su se oni svađali i sve vreme je bilo u pripravnosti.

'Ajde trandžo! Ćuti! Ne možeš mi ništa! Završićeš ti ko zna gde! Odj*bi pi*ko smrdljiva! - pričala je Dorotea.

Foto: RTV Pink , printscreen

Dorotea, to je tu moj deo, nemoj da stavljaš svoje stvari! Prva si dirala moje lične stvari! Taj ko te je tako vaspitao, njemu diraj stvari, meni možeš samo k*rac da diraš! Još jednom mi pipni stvari, videćeš! To je zabranjeno! Hajde dozovi se pameti, ženska štrokava glavo! Popušiš mi k*rac i ti i svi tvoji sa kojima mi pretiš! Jastuk ćeš da mi vratiš ili ćeš se zapitati gde su ti stvari - govorio je Marko.

Foto: RTV Pink , printscreen

Podsetimo, kada su pred zoru skoro svi ukućani zaspali, nastala je velika frka između ovih ukućana, a tom prilikom polivali su pod u spavaćoj sobi prljavom vodom, što se nije svidelo njihovim cimerima koju su im poručili da od sobe prave štalu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dorotea Jovanović

#Marko Miljković

'