AKTUELNO

Ponosna je na njen uspeh.

Luna Đogani provela je detinjstvo družeći se sa Anastasijom Ražnatović, a danas nisu bliske. One su pre izvesnog vremena stavile tačku na svoje druženje, što je Đoganijevoj, budući da o Anastasiji često priča, teško palo. Luna ju je i danas pominjala, u razgovoru sa Savom Perovićem koji joj je rekao da njih dve mnogo liče, što joj je veoma prijalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš ti koliko meni vas dve ličite u nekim momentima. Kad se našminkaš, da li zato što ste se družile... Nekako, imate mi dosta sličnih stvari. Ne u ovom izdanju, nego kad ste u emisijama. Kad je izašla pesma baš sam video da si je podržala i non-stop je tražiš ovde - rekao je Savo Perović.
Znaš kako sam ja bila ponosna kad je snimila pesmu. Ona je za svetsku scenu - faca, pokret, glas... Kad je snimila pesmu, ja se ujutru budim i kunem ti se, kao da sam ja pisala, svaka reč. Pogotovo ona rečenica: "Šta ako treba da ostanem i izbrišem bes dok ljubiš me, a mrziš me". Ja znam da je ona talentovana, i ranije je pisala tekstove. Ja sam plakala celo jutro. Dve stvari su me pogodile - reči, i cela ta situacija, to što ona peva pesmu - rekla je Luna ističući koliko se raduje zbog Anastasijinog muzičkog uspeha.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UPLAŠILA SE DA ĆE JOJ ZBOG BANETA ODUZETI DETE! Uplakana Zerina vrištala na sav glas, Vlada je TEŠIO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

'