AKTUELNO

U svemu mu pomaže Miki.

Otvoren je konkurs za ženu Bore Santane koji je istakao da bi voleo da mu Veliki šef dovede neku ženu u "Zadrugu 2" da bi mu svaki dan pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima bio što lepši.

Foto: Pink.rs

Santana je postavio i kriterijume. On traži da njegova buduća supruga bude poštena, sto posto prirodna i da ne bude histerična. Takođe je dodao da on nudi ljubav, poštovanje i brak.

Ako želite da postanete Borina supruga, potrebno je samo da nam na e-mail adresu zadrugazvanicnikanal@gmail.com pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru.

Foto: Pink.rs

Koliko je Bora srećan zbog ovog konkursa, govori i činjenica da su on i Miki tokom noći sedeli u sobi za rehabilitaciju i pravili spisak pitanja koje bi postavili kandidatkinjama kada za to dođe vreme.

Prvo pitanje, navedite nam tri stvari koje vam se kod Bore sviđaju. Pod dva, koja Borina karakterna osobina vam se najviše dopada. Ja ne znam nijednu. Ovo su osnovna pitanja - govorio je Miki.

Foto: RTV Pink , printscreen

Šta god da se desi, mi ćemo sve spontano - pričao je Bora sa osmehom na licu.

Ostala pitanja, kao i o čemu su još Miki i Bora govorili tokom ove situacije, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'