AKTUELNO

Nataša smatra da je Miljana ljubomorna na nju.

Miljana Kulić i Nataša Moskva žestoko su se posvađale tokom večerašnjih pitanja novinara kada su stanari najgledanijeg hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2" odgovarali na pitanja pripadnika sedme sile.

Foto: RTV Pink , printscreen

Naime, Miljana je od novinarke u studiju dobila pitanje da li je tačno da je imala noćna druženja sa drugom Nataše Moskve, s obzirom na to da Kulićeva nije iznela svoj komentar povodom ove teme.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ona je u sukobu sa mnom. Ona je počela mene da vređa. To što je ona rekla meni, pričala je o sebi. Ona mora još da radi na sebi, jer je za takav posao potreban fizički izgled. Više ne zna ni šta radi sa Lazarom, vidi se da je ovo klasična j*bačina! I to što priča da je Zola d*kao onu stvar na nju, to govori o njoj! Vidi se da si moj fanatik - pričala je Miljana.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ti si ljubomorna! Ti si rekla da si poznata po pušenju k*rčeva! Hajde marš! Ti si ljubomorna zbog krema! Ona mene proziva zbog mog porno-snimka, a to da sam čula da se j*be za 300 evra sa jednim mojim drugom, to je živa istina! Ja sam napolju bila njen veliki fan i donela sam joj cipele za rođendan - govorila je Nataša i dodala:

Foto: RTV Pink , printscreen

Ja nikoga ovde neću prva da vređam! Opustila si se pre neku noć i imala si s*ks sa Zolom, čim ti je mama otišla iz kuće, dobila si u g*zu! Za 300 evra te je j*bao moj prijatelj! Zola kada je došao, rekao je da gledao moj snimak sa suprugom i da je 16 puta na njega, znate već šta... I zato je ona besna na mene - pričala je Nataša.

Foto: RTV Pink , printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno, kako se ne bi dogodila veća svađa između ovih ukućanki, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'