AKTUELNO

Izneli nove detalje iz privatnog života.

Tokom večerašnjih pitanja novinara, Karađorđe Subotić dobio je pitanje od našeg kolege sa portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, s obzirom na to da je ovaj zadrugar imao veoma zanimljivu izjavu pre nekoliko večeri.

Foto: RTV Pink , printscreen

Karađorđe je tada pred kamerama "Zadruge 2" izjavio da sve njegove ljubavi traju večno u njegovom srcu, pa je Darka Tanasijevića zanimalo i da li je to slučaj i kada je reč o Ljubi Pantović, njegovoj bivšoj supuzi sa kojom živi u Beloj kući.

Meni je teško što ja na ovaj način komuniciram sa bivšom i voljenom osobom. Ja sam se trudio da sačuvam svoju porodicu, ali sve je otišlo u materinu. Ona je još uvek na neki način u mom srcu, sve ljubavi su u mom srcu. Ne mogu da izbrišem osobe koje sam voleo - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Suze mi ne kreću na patetiku, tako da ne znam stvarno šta da prokomentarišem. Šta da kažem? Ovo je stvarno bljak! Taj čovek je umro 2000. godine i za mene je najobičniji smrad i g*vno koji je preko naše dece ratovao sa mnom. Mnogo zla je naneo našoj deci! Ti si jedna pi*ka, ti se kanališ! - pričala je Ljuba.

Foto: RTV Pink , printscreen

Tokom Ljubinog izlaganja došlo je do nove svađe između nje i Karađorđa, a tom prilikom spominjali su i ostale članove porodice, kao i bivše ljubavi. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ljuba Pantović

'