AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Smeh je nešto što je potrebno zadrugarima, ali i milionskom auditorijumu koji svakodnevno prati dešanja iz najpoznatije kuće u Srbiji. Veliki šef je pismom i ovog dana dao znak učesnicima da počinje drugi krug izazova poznatijeg kao "Karaoke".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vreme je da krene drugi krug karaoka. Važno je da morate svi učestvovati, osim dobrovoljaca. Svi moraju da sede dok jedan izvodi. - glasilo je pismo Velikog šefa.

Šou je otpočeo Miki Đuričić tako što je izveo pesmu ''Floyd''. Dok su neki bili u šoku zbog onog što vide ispred sebe, neki su ga aplauzom pozdravili. U jednom trenutku Miki je prozvao Branislava Radonića Brendona da bolje skakuće jer to radi bolje od njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeća na redu koja je pripremila svoj nastup bila je Jovana Tomić Matora, koja je oštrim pokretima započela svoj performans pesme ''Zbog tebe''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle rok zvuka, Veliki šef je odlučio da Anu Korać iznenadi melodijom koja ne ide baš najbolje uz ovu atraktivnu Ivanjičanku. Njoj su, pošto je neraspoložena, pomogli Bora Santana i Lepi Mića improvizacijom narodnog kola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Miki Đuričić

'