AKTUELNO

Za ovaj nastup su morali da osmisle kič odevne kombinacije.

Veliki šef danas je obavestio zadrugare da moraju da osmisle kič odevne kombinacije jer ih očekuje karaoke žurka. Kada su se svi kostimirali, usledilo je još jedno pismo kojim ih je Veliki šef obavestio da zabava može da počne.

Dragi zadrugari, sada kada ste se obukli, možemo da kažemo da ste ispunili očekivanja. Frik šou je danas u vašem gradu. Izlazićete jedan po jedan ispred plazme, a svako ima prava na tri pesme  - pročitala je pismo Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Žurku je otvorila Ana Korać koja je izrazila želju da peva pesmu "Baš mi se sviđa tvoja devojka", ali su se umesto toga na ekranu pojavile reči Gibonnijeve balade "Tempera". To Ani nije smetalo da se pokaže u najbboljem svetlu, a svi zadrugari su pevali zajedno sa njom.

Sledeća na redu je bila Rada Vasić koja je morala da peva numeru "Strah me da te volim" Harija Mata Harija.

PROČITAJTE JOŠ: Ti si luda i treba da se lečiš: Posle žestoke svađe sa Marijanom, i Zorica NAPALA DOROTEU, pa joj ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Meni dajte narodnjake, otkud ja znam zabavnjake - žalila se Rada.

Ona se ipak potrudila da da sve od sebe, a u pomoć su joj priskočili zadrugari koji su pevali sa njom, a mnogi su i zaplesali poneseni muzikom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'