AKTUELNO

On joj je trn u oku!

Dorotea Jovanović i Marko Miljković pre nekoliko nedelja stupili su u prisnije odnose nakon žurke koju je specijalno za njih organizovao Veliki šef. Međutim, oni su posle svega odlučili da ipak ostanu samo prijatelji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako ništa nije slutilo na to da će se njih dvoje posvađati, to se dogodilo pre nekoliko dana, kada je Dorotea popila koju više i priznala mu šta zaista misli o njemu. Njih dvoje su se žestoko prepirali, a onda je ona u razgovoru sa Snežanom Ilić otkrila i kakvo je njeno mišljenje o Ervinu Mujakoviću.

On je jako egocentričan i sujetan, ima kompleks niže vrednosti. On ne može da shvati šta ja želim da kažem, rekla sam da je jedna velika pi*kica. Toliko sam bila besna, ja bih ga rado udavila sa bubicom, ali nije vredan diskvalifikacije. On meni kaže da sam pijana kao du*e. To što sam ja bila pijana ne znači da sam promenila mišljenje kad nisam pod dejstvom. On je veća žena nego ja. Ja sam nabrojala kada sam bila za stolom, ko je muškarac: Miki, Mića i David... Oni su ostvareni na neke svojstvene načine. Došao ovaj Ervin, devojke se poklalale oko njega, kao glupače neke. Međutim, on je glup kao noć, odavno nisam videla da je neko tako glup. Ali, vadi ga to što ima dobru dušu. Joca je isto bio glup, pozdrav za njega - rekla je Dorotea.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snežana ju je podržala u svemu što je Jovanovićeva ispričala, a šta je još ispričala o zadrugarima pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

#Snežana Ilić

'