AKTUELNO

Došla je na ideju da sve ono što zna prenese na papir i sačuva od zaborava.

Sudija Snežana Ilić je zadrugarka koja se već pokazala kao sasvim mirna i staložena osoba koja vrlo retko ulazi u konflikte. Osoba sa kojom je često ulazila u rasprave je Lepi Mića kojoj je ovog puta davao savete nakon što je sa njim podelila da je odlučila da napiše knjigu o najzanimljivijim slučajevima koje je presudila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam što bih ja to pričala ovde. Ne znam da li su ti predmeti gotovi. Ja ću da napišem knjigu sa najzanimljivijim slučajevima kad izađem iz Zadruge. Ovde ljudi neka slušaju Čolaka koji prognozira kad će kokoška da snese jaje - rekla je Snezana.

On je dodao da bi ona trebalo to da priča u Zadruzi, a ne da čeka da prođe nekoliko meseci. Pevač smatra da je to lepa ideja jer bi narod voleo da čuje šta se sve desavalo na suđenjima koje je ona vodila.

Ja sam imao ideju da vi pričate, narod bi to slušao. Verujte mi. Vrlo bi bilo interesantno da bi svaki dan pričate o tome. O slučajevima koji su vam bili teški, oko kojih ste se dvoumili - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ipak, Snežana se ogradila argumentom da mora da sazna da li su strane u postupcima uložile sve pravne lekove koje se mogu uložiti kako bi bez posledica smela da priča o tome.

Ne smem da pričam o tome dok ne vidim da li su iscprljeni svi pravni lekovi - rekla je ona, ali je nastavila da razmišlja šta bi mogla da kaže zadrugarima.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Snežana Ilić

'