AKTUELNO

Ne kaje se zbog izliva emocija.

Nedelju za nama obeležila je žurka na kojoj je došlo do dugo očekivanog susreta između Lune Đogani i njenog bivšeg dečka Slobodana Radonovića. O toj burnoj noći Luna je večeras razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.

Foto: TvPink Printscreen

Osećala sam da će se nešto desiti. Ceo dan mi je bilo muka i videla sam da me kamere prate. Jako je neprijatno bilo i katastrofalno sam se osećala, ali sam dala sve od sebe da na žurki budem glavna i da povedem atmosferu. Kada sumiram utiske, mogu da budem ponosna na sebe. Očekivala sam da ću osetiti neku emociju kada ga ugledam, ali sam samo pomislila "evo ga čovek koji me je povredio". Stojim pri tome da sam samo želela da mu pružim ruku, ne znam da li je on očekivao nešto više - rekla je Luna.

Nakon žurke, ona je neutešno plakala dok ju je Savo Perović bezuspešno tešio, a sada je otkrila kako se zaista osećala u tim trenucima emotivnog rastrojstva.

Foto: TvPink Printscreen

Moj kasniji nervni slom je bio izduvni ventil. Sve je bilo bolno, bio mi je mrak pred očima. Izletela je iz mene svaka emocija koju sam osećala ovih meseci dok sam patila za njim. Ne kajem se zbog toga, i da sam napolju otišla na njegov nastup ja bih bila vesela, pa bih kući plakala. Izbacila sam iz sebe sve što me je ubija mesecima i sada sam rasterećena - priznala je Luna.

Luna je komentarisala i aktuelna dešavanja u Beloj kući i jučerašnji ulazak Ervina Mujakovića za koga su mnogi smatrali da će se dopasti modnoj blogerki.

Kada se pojavio svi su komentarisali kako je on dečko za mene, ali ja sam na prvi pogled shvatila da on nije moj tip. On se najviše svideo Olji - otkrila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA NEVINIH! Miki progovorio o svađama Ljube Pantović sa porodicom, a onda ŽESTOKO OSUDIO Brendona, pa poslao poruku njegovoj porodici! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'