AKTUELNO

Zadrugari bacaju sumnje na svoje cimere!

Jutros je zadrugare zatekao užasan prizor u toaletu koji je bio umazan balegom, a većina ukućana burno je reagovala i pokušavala da pronađe osobu koja je to uradila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i zahtevao da budu najiskreniji i da se osoba koja je prosula balegu po toaletu sama javi pred svim ukućanima.

Zadrugari, ono što je jutros urađeno je sramno i apsolutno ne možemo olako preći preko činjenice da neko od vas misli da je zabavno i duhovito prosipati po kući životinjski izmet, slamu, seno i stajsko đubrivo. Mislili smo da je svima jasno da prostor u kome živite nije štala. Prosipanje izmeta po kući nećemo tolerisati niti ćemo dopustiti da neko ko je to uradio pomisli da je to dobar potez. Mi, naravno, znamo ko je to učinio. Pojedini zadrugari na čelu sa Brendonom govorili su da znaju ko je to počinio. Sada insistiramo da se ta osoba sama javi i objasni svima razlog tog postupka. Ukoliko ovaj hrabri zadrugar odluči da ipak ćuti, nadamo se da će oni koji su govorili da znaju ko je reći svima istinu - pročitao je ovonedeljni vođa Savo.

Branislav Radonić Brendon rekao je da najviše sumnja na Zoricu Marković koja je to porekla i govorila da ona već tri meseca čisti toalet i da nema razloga da uradi ovakVo nešto.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam čuo sve zvukove u sobi. Čuo sam Zoricu da oblači jaknu i izlazi napolje. Ja sam otišao do toaleta i sve je bilo čisto, a ona nije bila na cigareti. Ja pričam ono što sam video - rekao je Brendon.

Tomislav Panić pričao je moguću verziju zločina, a Lepog Miću izneriralo je što zadrugar direktno ne kaže ko je prosuo balegu po kupatilu, pa ga je žestoko uvredio.

Ja da znam ko je ja bih rekao. Ovo što priča Toma priča jedna pi*ketina - vikao je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako zadrugari nisu mogli da pronađu počinitelja, dogovorili su se da se svi pojedinačno izjasne na koga sumnjaju.

Brendon je osvetoljubiv. On se sinoć uzvrteo. Ja sumnjam da je on - izjavila je Miljana Kulić.
Ja najviše sumnjam na Karađorđa i Zoricu - rekla je Rada Vasić.
Ja nisam spavala skoro celu noć i u pola devet sam zatekla šta sam zatekla. U tom momentu ja nisam zatekla Karađorđa u krevetu. Ja sam posumnjala da je on. Zorica je već spavala - vikala je Jelena Golubović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukoliko se neko ne javi ko je to uradio, ja ću mu kada puste klip urinirati po krevetu - urlala je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K. / I. R.

#Zadruga 2

#Zadrugari

'