AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan na ovo.

Zadrugari su u poslednjih nekoliko dana uložili mnogo truda u radionici, a pojedini su na mnogo načina kroz umetnost slikanja pokazali svoje emocije, osećanja i njihovu trenutnu situaciju u kojoj se nalaze.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da Veliki šef uvek izlazi u susret ukućanima koji su kreativni i inspirativni da zarade novac, on im je poslao pismo u kojem je naglasio da je zalagaonica otvorena i da će svi imati priliku da pokažu šta je to što su pripremili kako bi sebi obezbedili dobar budžet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovana Tomić Matora je otvoreno pričala o svojim osećanjima, a ovoga puta je kroz crtež metaforički predstavila svoj život.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je moja emocija u trenutku, to je emocija, tuga, depresija. Trudila sam se da pokažem svoja osećanja. Poenta priče je da postoje dve strane. U tom trenutku nisam bila ni tužna, ni srećna. Ovo su latice, to je cvet i to sam ja, samo što sam još uvek rasejana i težim ka rasvetljenju. Pored moje porodice tu je i Sanja. Postoje neke stvari koje me obraduju i vrate iz depresije. To su sva moja osećanja i tako se danas osećam - rekla je Matora.

Kakva je bila reakcija svih koji su čuli sve što je Matora rekla, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

'