AKTUELNO

Otvorila joj dušu i ispričala joj svoj ljubavni život.

Jelena Golubović je samo jedna od zadrugarki koja je danas slavila Aranđelovdan. Ona je dobila mnoštvo čestitki, a jedna ju je posebno zaintrigirala. Naime, jedna od njenih drugarica joj je napisala u pismu da je ona bivšem dečku "prioritet", što je nju i te kako iznenadilo.

Ona je Mini Vrbaški ispričala sve o tom dečku, pa otkrila ko je bio njena prva ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Moj bivši sa kojim sam živela. Ja ne pričam sa njim. Kao prioritet nalaziš se ti u njegovom životu - pričala je Jelena, a onda nastavila. Nismo se pozdravili pred moj polazak ovde. Mi tako budemo zajedno, pa onda šest meseci se ne viđamo. Kada se pomirimo, mi budemo zajedno kao da ništa nije bilo. Moja prva ljubav, pre ovog dečka, upoznala sam ga sa 17 godina. Upoznala sam ga na Kipru. Sa 20 sam izgubila sa njim nevinost. Zbog njega sam učila grčki jezik. Nakon 20 godina što smo se upoznali, on meni šalje zahtev na fejsbuku, a pošto admini to vode, ja nisam ni znala. Pošto su oni videli odakle je on i da ne može da glasa , oni ga ne prihvate. I ja posle 20 godina, ne znajući to. Ja njemu pošaljem poruku. Ja nisam znala da postoji mogućnost da se on razveo, čula sam da je osnovao porodicu, a ja sam njega toliko volela - pričala je Golubovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Jelena je priznala Mini da je zbog tog dečka kupila kartu za Kipar kako bi provela vreme sa njim, a potom otkrila i sadržaj poruka koji je razmenjivala sa njim.

Čuli smo se pred ulazak moj. Zato me je ovo sada zbunilo. A još nešto mi je napisao u poruci. Poslao mi je sliku bebe na mesindžer. Ja sam ga isto pitala šta to znači, ali samo mi je poslao tu sliku. Negde mi je dao tu nadu... - ostala je nedorečena Jelena.
Vreme je za ... Bio bi red Jelena. Mogla si dvoje da imaš. Jedno stvorenje kao ja i još jedno malo - dodala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LUNA BESNI ZBOG ELEONORINOG FLERTA SA SLOBOM, a pevač se sada oglasio za Pink.rs: Evo šta misli o lepoj Makedonki!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'