AKTUELNO

Otkrila je sve što joj leži na srcu.

Marijana Zonjić je celog dana bila neraspoložena, a dok su zadrugari odmarali, ona se povukla u radionicu gde se rasplakala. Utehu je pronašla na ramenu svog dečka Adama Đoganija kome je otkrila šta je muči.

Kada ti je teško nemoj da se kriješ od mene, ja razumem emocije. Sada si me dirnula, vidim da i ti imaš emocije - rekao je Adam.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je priznala da je tužna zato što svoju slavu Aranđelovdan neće proslaviti sa svojom porodicom, a onda je otkrila sve što joj leži na srcu.

Tri godine zaredom propuštam najbitnije događaje u životu. Stalno radim i pokušavam nešto da stvorim. Oni su navikli da mene nema kući. Sada je najgore, kada sam već krenula ti putem. Početak je najteži - plakala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam počela da se bavim ovim poslom, moj tata nije hteo da priča sa mnom par meseci. Prihvatio je tek kada sam počela da snimam pesme. Moja tetka mu je napunila glavu glupostima, da ću da prođem sve i svašta. Da ću da budem znaš već šta. Tako me predstavljaju ovde, pričaju za mene sve i svašta - nastavila je ona.
Mogu da mi se napuše k*rca. Ne treba da se primaš toliko jer naravno da će da te gaze tamo gde te najviše boli - pružio joj je Adam podršku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU SE ZALEPILI ZA TV: Zadrugari uživali u seriji 'Zabranjena ljubav' (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'