AKTUELNO

Raskrinkala drugaricu do koske!

Jovana Tomić Matora i Maja Marinković razgovarale su u frizerskom salonu o njenom odnosu sa Stanislavom Krofakom. Matora je sigurna da Maja nema toliko jake emocije i da napolju postoji muškarac nakon čije poruke bi zaboravila i na oca, a ne vezu sa Stanislavom.

Rekao mi je da ga budim jer bi se ubio kad se ne bi ošišao. Nisam video većeg čistunca od njega. On se čovej brije svaki drugi dan i mačora i sve, kaže da voli to da bude. Ja imam ježa, a ne on. Ne gledam ja njega, nego tokom treniga. Pojeo mi ceo pleh musake, kaže da nikad bolje nije jeo i da nikad to u životu nije jeo. On je mene spasio, mnogo mu dugujem - pričala je Matora.
On tvrdi pazar, a napolju - dodala je Maja.
Ko ti se ne bi javio napolju? Tebe to neće zanimati, zamisli napolju da ti stigne poruka: "Pratio sam te", jedan after ne bi te bilo. Zaboravila bi na Takija, a ne na Stanislava - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sumnjaš u moju zaljubljenost? - pitala je Maja.
Da, tebe radi ego i sujeta, sviđa ti se. Ti se lepo ponašaš, sad si top, osim što komentarišeš sa svima. Budi lažno dostojanstvena, pravi se da si normalna i ne može da bude loše. Ako ti se vrati dobijaš, a ako ne zavarala si ljude da možeš da budeš normalna - dodala je Tomićeva.
Malo sam se ja pribrala - rekla je Maja.
Ostalo je 25 dana do kraja i znaš da ide Budva i ludilo mozga. Prva tri znaš već koja, a znam i ja će da se jave. Ja jedva čekam da se dokopam telefona - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.