AKTUELNO

Tokom cele noći bio je haos na imanju u Šimanovcima!

Sinoć su u najgledanijem rijalitiju u regionu održane "Nominacije". Voditelja Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, a takmičari su birali između Uroša Stanića i Ivana Marinkovića.

Foto: Pink.rs

Prva je nominovala Aneli Ahmić, koja je taj dan imala žestok sukob sa Urošem, zbog kog je po ko zna koji put stavila tačku na prijateljstvo sa njim.

Znam da bi Uroš voleo da ga pljujem, ali nemam potrebu. Provocirao me je ceo dan, rekao mi je nešto za mamu i to jedino zameram. Mislim da si provokator. . Molila bih ga da me ne provocira. Izdao me je i postao mi je ravna linija. On kad ti se nakači, on ne popušta. Zna da te izbaci iz takta - govorila je Aneli.

Vrlo brzo usledila je pauza za reklame na kojoj je Marko Janjušević Janjuš doživeo nervni slom i završio u suzama, nakon sukoba sa Aneli.

U nastavku nominacija bilo je jako buruno, pogotovo kad je Milena Kačavenda sve sasula Ivanu u lice.

U šestici sam te zapazila i mislila sam neke lepe stvari o teb, samim ulaskom si pokazao sve drugačije, trebao si da raskrinkaš Lakića a svađali ste se pet do sedam dana, verujem da ste se i dogovorili da furate tu priču. Ti kao neko ko je tako dugo u rijalitiju nisi pokazao ništa spektakularno. Ti si meni rekao da valjda moja deca znaju ko im je otac a da li tvoja znaju. Jedno dete ne gledaš, za drugo isto govoriš da ti je nn, tvoje učešće je go ku*ac ovde. Smejao mi se zbog toga što sam bila na psihostabilizaciji, a ovoj tvojoj se isto tresu ruke i noge - govorila je Milena.

Mnogi su jedva čekali da čuju šta će reći Miljana Kulić, a ona je detaljno sumirala svoj odnos sa Ivanom, zbog čega su je svi pažljivo slušali.

Veliku pažnju privukla je nominacija Nenada Aleksića Ša, koji je Urošu rekao sve najgore i pred svima ga urnisao brutalnim rečima.

Što se tiče Uroša nije me ostavljao na miru, bez obzira na to pokušao sam da ga razumem, pružio sam mu ruku i davao sve, od trenutka kad sam ušao sa Mionom u vezu ne zaustavlja se. On se hrani lošom energijom i da ga neko vređa, nemam šta lepo da kažem za njega. Nisam upoznao ovako lošu osobu u mom životu, pokvaren, zap, namazan, fanatik, ne voli ljubav, gleda da razdvaja ljude. On jeste dobar za ovakav prostor jer pravi smicalice, ispadne na kraju da je on ugrožen i stvara kod ljudi žrtvu od sebe - govorio je reper.

Žana Đorđević već danima ratuje sa Ivanom Marinkovićem, zbog čega je javno pružila podršku Urošu Staniću.

Nikola Lakić od ulaska bračnog para Marinković imao je žestoke sukobe sa njima, iako su na početku bili njihova podrška, zbog čega je sinoć iskoristio priliku da kaže sve što mu je na duši.

Ivan Marinković, neopevani gad i smrad, nikogović, neće nikada biti između nas nekih dobrih odnosa, vređao si mi nevenčanu suprugu, drago mi je što je ušao ove sezone i što je pokazao sebe u najgorem svetlu. Ostavljam Uroša i ostavljam Ivana - rekao je Lakić.

Na samom kraju noći Ivana Šopić je otkrila da su od strane Odabranih nominovane Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo, od ukućana Uroš Stanić, a od publike Sneža Kušadasi.

Autor: A. N.