AKTUELNO

Iako je od početka emotivne veze Maje Marinković i Stanislava Krofaka bio oprezan i sumnjičav prema njemu, njen otac Taki Marinković javno mu je uputio reči hvale i podržao njihovu vezu. Međutim, sve se promenilo otkako je Stanislav naglo promenio ponašanje prema Takijevoj jedinici.

Taki je zgrožen zbog svega što je Stanislav uradio i izgovorio Maji - pale su brojne uvrede i optužbe, na koje Marinković nije ostao imun, već je stao u zaštitu svoje ćerke jedinice i žestoko opleo po nesuđenom zetu Krofaku.

Foto: Pink.rs

On je jedan psihopata, tukao je ženu i lomio joj rebra! Starletan, mutava plovka! Nepismeni seljak, koji ne zna da čita, a glumi biznismena... Predlaže ženi, devojci da idu u svingeraj na orgijanje... Jedan običan manijak, nasilnik, prevarant, bolesnik - rekao je Taki za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Maja i Stanislav se, inače, prepiru čitav dan.

- Ti si bolesna, ti ne možeš bez se*sa. Ja ne mogu imati devojku koja se ponaša kao ti, mene takva devojka ne zanima, ja imam svoje dete i meni ne treba cura koja će mi stvarati opterećenje. Sama daješ ljudima za pravo da imaju takvo mišljenje prema tebi. Ja nisam rijaliti igrač, već poslovni čovek koji ima napolju nešto, a ti si igrač koji će ovde opet ući kroz par meseci. Ti živiš ovde život, a ja tebi ne mogu da dokažem da ja svoju reputaciju ne smem da kvarim, a to mi ti samo rušiš ovim ponašanjem - rekao je Stanislav, između ostalog, danas Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs