AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite" Maja Marinković od samog ulaska tvrdila je i čvrsto stajala pri stavu da joj se nijedan muškarac u rijalitiju ne dopada i da nije čista sa emocijama koje i dalje, kako je pričala, ima prema svom bivšem dečku Filipu Caru, te i da iz tih razloga sebi u ovoj sezoni neće dopustiti da ima momka, tj. da se zaljubi. No, međutim, sinoć je poklekla pred šarmom Stanislava Krofaka, pa su se jutros u njenom krevetu poljubili, a tokom današnjeg dana, nastavili su sa razmenjivanjem nežnosti.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Majinim ocem, Radomirom Marinkovićem Takijem, ali se on nije javljao na telefon, tj. od jutros je nedostupan za komentar na ovu temu, ali se za naš portal oglasio njen najbolji prijatelj Matija Radulović, poznatiji kao Maki, koji joj je dao zeleno svetlo, a njegovu izjavu možete pročitati u linku ispod:

S druge strane, kako smo uspeli da ispratimo na Stanislavovom zvaničnom nalogu, njegova ćerka zadužena je da objavljuje sve što treba, a ono što je ona podelila naletelo je na reakcije mnogih.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, jedna fan grupa na svom instagram profilu objavila je komentar na čitavu ovu situaciju.

- Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu...Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav...Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa - napisala je fan stranica, što je očigledno, s obzirom da ona vodi profil, njegova ćerka podelila na Stanislavovom Instagramu, istakavši:

Foto: Instagram.com/@stanislav_pantera_krofak

- Bolje sa vašom bakom - napisala je ona u dnu Instagram storija, a šta je želela da poruči - ostaje da saznamo.

Autor: N. Ž.