AKTUELNO

Srbin star oko 20 godina uhapšen je u Francuskoj zbog sumnje da je nožem brutalno izbo majku B.B. (52). Telo nesrećne žene nađeno je u kuhinji gde je kako se pretpostavlja nakon jurnjave sin sustigao i više puta ubo nožem!

Prema pisanju medija, ubistvo se dogodilo prošle nedelje. Telo B.B pronašao je suprug sa kojim ima pored sina osumnjičenog za ubistvo još jednog sina i ćerku.

" Ubistvo nesrećne žene dogodilo se 12. marta oko 14.45 sati u njihovoj kući u naselju Bjukser o Dam, severno od Nansija" piše " L'Est Republicain".

Kako su komšije navele niko nije čio dozivanje u pomoć nesrećne žene ali su zato čuli zapomaganje njenog supruga.

Foto: Tanjug AP/Christophe Ena

"Nisam čuo žrtvu. Izašao sam napolje jer je otac vrištao i pokušavao da pozove pomoć. Desetak minuta kasnije stigli su policija i vatrogasci. Za to vreme sin je pobegao iz kuće. Nakon nekog vremena vratio se peške, policajci su ga bacili licem na zemlju i vezali mu lisice ", ispričao je komšija.

Foto: Facebook.com

Prema njegovim rečima on je ulazio u kuću jezivog ubistva.

"Policija me je zamolila da budem svedok tokom pretresa kuće od strane žandarma. Telo žrtve je tada već bilo odneto, ali sam video da je krvi bilo na dva mesta: u trpezariji i u kuhinji" rekao je prvi komšija nesrećne porodice i dodao da srpska porodica u ovoj kući ćivi oko 10 godina.

Kako je komšija objasnio ovo nažalost nije prvi put da ova porodica ima probleme.

" Policija je i ranije intervenisala u ovoj porodici. Pre četiri godine taj isti mladić nožem jurio oca po dvorištu. Pre tri godine čekićem je razbio stakla na nekoliko vozila. Kada su žandarmi došli, on je još uvek držao alat u ruci. Nešto sa tim mladićen nije bilo kako treba. Moglo se naslutiti da će se loše završiti..." ispričao je komšija za lokalne medije.

Autor: