AKTUELNO

Žestoko!

U emisiji ''Magazin In'' gostovala je proslavljena košarkašica Milica Dabović, koja je u poslednje vreme aktuelna zbog svojih erotskih fotografija i snimaka koje objavljuje na sajtu za odrasle.

Ovu temu voditeljka Sanja Marinković nije mogla da zaobiđe, pa je upitala košarkašicu koliko joj se isplati takvo eksponiranje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde te svi osuđuju! U Srbiji bilo šta da uradiš naiđeš na nož! Ovde niko ne gleda tvoju suštinu, niko ne razmišlja o tome da si ti majka koja 24 časa provodi sa svojim detetom. Slikam se u donjem vešu, pa šta? Ljudi se ne osuđuju i ne vrednuju po korici hleba, već treba da otvoriš, pogledaš šta ima unutra. Ja nemam nikakve poroke, nisam pušila, pila alkohol, ne drogiram se, živim sportski život. Ja zaspim u 22h sa svojim detetom u krevetu na sprat, kao top! Takav život živim. Isplati se...i najvažnije mi je da ja imam i zaradim za svoje dete, rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U tome daješ sebe... ja sam svesna! Ne prodajem fizički svoj polni organ, još uvek...(smeh) - rekla je ona, na šta su se ostale gošće šokirale.
Ne, htela sam samo da napravim šalu na svoj račun, daleko od toga... Time se ne bih bavila - zaključila je ona.

Autor: Pink.rs