AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Preokret na poslovnom putu. Gajite dobru saradnju jer ćete imati uspeha u zajedničkom poslu. Dominantni Lav može da vas povrati u život. A Škorpijon traži stalnu strast i pažnju. Razmislite ko je bolji za vas. Psihički disbalans.

Foto: Pixabay.com

BIK

Želite da se brzo razvijate u poslu koji radite. Tražite od vaših saradnika da budu ono što jesu ali je potrebna efikasnost. Emotivno dominirate zahvaljujući svom šarmu i lepoti. Imate sve mogućnosti da osvojite koga god naumite. Mnogo harizme posedujete. Obratite pažnju na zglobove.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Nikako ne dozvolite da budete statični. Poslovno imate susret sa Vagom. Dobra veza može da se stvori. Dobro bi bilo da se upustite u vezu sa Vodolijom. Blizanac u braku razmišlja o tome kako da pomogne nekom u porodici. Problem sa kičmom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Neki Rakovi imaju iznenadnu ponudu posla na visokoj poziciji. Nikako da to propustite. Danas je vaš dan. Neke neobične osobe po svom stilu života, oblačenja, načinu razmišljanja imaju uticaj na vas. Vaga ili Vodolija se uklapaju u ovaj profil ličnosti. Osećaj tegobe u grudima.

Foto: Pixabay.com

LAV

Velika poslovna energija vas čeka posebno od danas. Čuvajte novac, ne rasipajte. Lav zna da u pojedinim trenucima izgubi kontrolu. Skrivene emocije prema jednoj mlađoj osobi iz sazvežđa Ribe ili Rak. Moraćete da se otvorite i budete direktni. Osetljivi stomak, debelo crevo.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Spremni ste za sve novitete. Transformacija. Budite spremni na velika ulaganja. Potpisujete ugovor sa inostranstvom. Vodite miran porodičan život. Ako ste sami pravi će vam društvo jedna Vodolija koja zapravo željno očekuje susret sa vama. Odmarajte.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Gomilate obaveze. Morate danas dosta toga da završite. Prijatelji vam pomažu. Oni su najvažniji za vas. Istina je najvažnija. Zato je i prihvatite. Bićete pred teškoćom da li da ostvarite sve ili da se žrtvujete. Depresija ili raspoloženje, odlučite sami.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Maksimalna posvećenost radu i talenat koji imate daće dobre rezultate a posebno profit. Generalno svaka Škorpija teži dobroj zaradi. Posesivnost vam je uvek neprijatelj, to treba da znate. Ne preterujte u svojim napornim zahtevima. Bez većih problema.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Novo poznanstvo sa saradnicima sa kojima niste ranije radili daće vam mnogo uspeha. Potrebna vam je svežina, nadahnutost. Sklonite se starih ljubavi. To nikako nije dobro za velikog entuzijastu kao što ste vi. Novo i samo novo je za vas. Skloni ste promeni raspoloženja.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Usamljeni ste. Nije vam lako da radite sami bez ikoga, podrške - ali to je Jarac. Najsigurniji ste kada ste sami. Jedna Vodolija se veoma raduje susretu sa vama. Nikako ne propustite to udvaranje, taj šarm. Očekuje vas iznenađenje. Niste lošeg zdravlja.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Potreban veliki tim za posao koji radite. Imate razvijeno šesto čulo. Slušajte ga. Dobar period za novac predveče. U vezi niste neko ko moli, traži susret po svaku cenu. Tu ste nebeski zaštićeni. Doće uvek neko drugi, što je i nebeska potvrda. Verovatno opet isti problem sa venama.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Sve je rešivo u današnjem vremenu. Potrebna vam je saradnja sa drugima kako biste prevazišli teškoće i počeli da radite ozbiljne stvari, koje daju ozbiljan novac. Slobodne pripadnike znaka Ribe jedna Škorpija želi. Ako ste u braku onda često ostavljate partnera samog kod kuće. Dobro se osećate.

Foto: Pixabay.com,

Autor: