AKTUELNO

Dvadesetosmogodišnji fudbaler grčkog Paoka Andrija Živković s pratiocima na društvenim mrežama podelio je prelepe vesti - da mu je izabranica trudna!

Živković je već izvesno vreme u skladnoj emotivnoj vezi s lepom brinetom koja se na Instagramu predstavlja kao "Elizabeth". Verili su se u najluđoj noći, što su brže-bolje podelili s javnošću putem mreža, a sada su otkrili da je beba na putu.

Nas troje! Naša ljubav raste - poručio je zaljubljeni par.

Inače, zanimljivo je to da su vest o trudnoći obelodanili istog dana kada je pevačica Jovana Cvijanović u rijalitiju "Elita" priznala da je svojevremeno imala aferu s njim. Naime, Jovana se prethodno pohvalila da je bila sa četvoricom poznatih srpskih fudbalera, a nakon insistiranja cimera u Beloj kući, odlučila je da prizna bar jedno ime, te se odlučila za Živkovića. Njene reči potvrdila je i njena rođena sestra Jelena, koja je za Pink.rs ispričala detalje njihovog odnosa.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić

Za Andriju znam, znam da su bili zajedno. On je mlad, slobodan dečko tada bio. Čuli su se, imao je vezu on ranije s jednom Lozničankom ovde. Viđali su se, nešto kratko je to trajalo, ništa preterano, ali tačno je. Viđali su se 2021. godine. Dugo su se dopisivali, čuli se i preko videa... Nudio joj je avionske karte da ide u Grčku, u Solun. Nije htela, pa je on dolazio za Beograd. Viđali su se i u Beogradu i u Nišu - priznala je Ivana i istakla da Andrija tada nije bio sa sadašnjom verenicom, sa kojom čeka dete.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nije tada bio sa tom devojkom sa kojom se sada verio, tada je bio potpuno slobodan. Posle prekida s Jovanom našao je devojku s kojom se sada verio - rekla je ona za Pink.rs.

Inače, Jovana je prethodno priznala da je bila s oženjenim košarkašem Nikolom Kalinićem, oženjenim pevačem Peđom Medenicom, kao i MC Stojanom, kog je optužila da je biseksualac jer joj je, kako je rekla, tražio da mu u krevetu radi "čudne stvari".

Autor: D.T.