AKTUELNO

Šok!

Milan Milošević dao je reč Slađi Poršelini, kako bi prokomentarisala to što se prema glasovima publika na visokom prvom mestu našla Anđela Šparavalo kao najsamoživija osoba u Beloj kući.

Kako zbog čega?! Nema ko je nije naveo, naravno zbog roditelja. Prvo ti bude na klipu, ona isto uradi, bude porodica, opet isto, pršti se*s na sve strane. Ona je ovde pozdravljala batu i baku, pričala mi je da je sa bakom odrasla, tako da je apsolutno najsamoživija osoba koju sam upoznala i ništa joj nije sveto, moje saučešće porodici Šparavalo! - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivano, jer su me naveli zbog porodice jer sam izabrala šta sam izabrala. Pretpostavila sam da ću biti ja - rekla je Anđela.
Bojana, jako si me razočarala, ti koja smeš svima u oči da kažeš, nisi navela tri osobe. Znaš da ako je Veliki šef rekao, da to mora da se poštuje - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam navela celu kuću. To je tako. Ja sam htela da navedem Aneli, Snežu. Sneža je samoživa. Nisi ti razdelila jer si htela, nego su to pobude gde si htela da odvojiš Darijana od prijatelja...Treća osoba ili Anita ili Lakić - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.