AKTUELNO

Topalko je u toj kući živeo 10 godina, sa 6 članova porodice, a jednom prilikom je istakao da je bio veoma srećno dete.

Milan Topalović Topalko (47) objavio je na svom Instagram profilu snimak iz svog rodnog sela Trudovo, na kojem je ponosno istakao kako pomaže svom ocu.

- Dobar trening... 16 kanti po 30 kilograma meda sam izneo i od tate zaradio 20 kilograma. Nema ništa džabe - napisao je Topalko.

Foto: Instagram.com/topalko.top

Na brojne pohvale naišao je ovaj njegov snimak, pošto pevač maksimalno ističe odakle je došao i time daje primer da niko ne treba da se stidi siromaštva. Inače, kako se vidi na snimku koji je objavio, vidi se stara trošna kuća kojoj je i krov upao, ali se vidi i neka malo novija, u kojoj očigledno sada žive Topalovići. Topalko je u toj kući živeo 10 godina, sa 6 članova porodice, a jednom prilikom je istakao da je bio veoma srećno dete.

- Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava... Sve ostalo su želje. Ali, želje se izvor patnje... Što više želite - više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice... Verujte mi i tada sam bio srećan... Zato uživajte u onome što imate - poručio je 2020. godine na Instagramu.

Foto: Instagram.com/topalko.top

Njegova iskrenost i želja da sa svojim pratiocima podeli priču svog detinjstva bez imalo stida i glume, ganula je ljude koji ga prate.

Foto: Instagram.com/topalko.top

- Tako je Tope, sreća je u malim stvarima, a ne u vilama, kamionima i avionima - bio je tada jedan od komentara.

Video: Instagram.com/topalko.top

Podsetimo, Topalko se rodio u selu Trudovu, u kući koja se nalazila na samom kraju sela. Njegova majka se porodila potpuno sama na podu kuće u koju je otišla posle trudova koje je dobila dok je radila na njivi.

Autor: M.K.