AKTUELNO

Žestoko!

Voditeljka Ivana Šopić vratila se u Belu kuću posle krate pauze za reklame

Njih dvoje su bili bolji prijatelji nego on i ja - rekao je Zvezdan.
Ja sam smatrao da je njoj Ivan stvarno najbolji ovde. Ljudi imaju takav utisak da li aleksandra ili Anđela, imaš istini princip. Neke greške koje ne zaviše za tebe, uzmeš im za zlo - govorio je Ivan.
Anđela se više ogrešila o mene. Zvezdan je u pravu da smo imali bliži odnos. Ispalo je kad Ivan treba tu je, a kad ne treba onda k*rac - rekao je Ivan.
Ima Anđelu tu naviku. To sam i ja danas rekao, kad je Zvezdan tu niko nije bitan, porodice nisu bitne, pesme, zabave ludilo i haos, a kad je nešto onda je haos. Ivane, ti si nju previše bliskom shvatao - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Čime sam ja to tebe više razočarala nego ti mene? - pitala je Anđela.
Ti si mene razočarala jer u periodu kad si ostala bez Zvezdana, slušajući tebe i znajući kakav stav imaš, podržao sam te. Podržao sam te da se ne pomiriš nikad sa njim, jer da te ne podsećam šta si govorila. Kad si se pomirila sa Zvezdanom, a mi o tome nismo bili obavešteni, orkenula si leđa i sa mnom reč nisi progovorila. U hotleu sam ti rekao konkretno, jasno i glasno - pričao je Ivan.
Ivan nije sebi to trebao da dozvoli, kao zreo čovek. Nećeš da se razočaraš, ako nećeš da se očaraš - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se. Anđeli savete nisam davao, ona je sela na krevet pokunjena, svesna svoje greške. Moram da se naviknem da brzo menjaju partnere. Ja sam njoj rekao da zbog Zvezdana i nje, a on je pričao sa Matorom i govori mu iste reči kao ja, samo se meni to uzima za raspravu. Ja sam njoj rekao: "Sve te razumem, voliš čoveka i druge su prelazile. Trebala bi zajedno sa svojim dečkom kad te budu pitali i kad se vrate emisije zapuši usta svima, neka te boli k*rac šta drugi misle". Anđela je pogazila mnogo više kodeksa, malim savetom nisam hteo da dozvoli da se još više ukanali, a šta je uradila nakon toga? Ja sam joj kad sam delio budžet isto rekao, drugim rečima. Ako toliko gotivi što me nije pitala da li je pogrešila? Ona treba i ja da kažem da ona meni nije bila prijatelj - govorio je Marinković.
Da li si se uvredio što kad sam odlučivala da li ću da se mirim sa Zvezdanom što nisam došla po savet? Naš dogovor je bio da ćutimo i da nikome ne kažemo, nikome nisam pričala da smo se pomrili. Želim da mi drug ili drugarica bude sa mnom i u dobru i u zlu. On je bio tu kad mi je najteće bilo, kad me je Zvezdan prevario i ostavio. Ja sam prema njemu bila maksimalno iskrena, Zvezdan to zna i zato me je to povredilo. Želela sam da se vratim Zvezdnau jer ga volim, mogao je da podrži, pa kud puklo nek puklo - govorila je Anđela.
Ja nemam taj način komunikacije ni sa kim. Ti uđeš u hotel pet puta dnevno i sao prođeš pored mene. Znaš da si u problemu, ti si u problemu, a nisam ja. Nisi imala probleme dok si imala idealnu situaciju sa Zvezdanom, sa Anom vipše probleme nemaš. Šta će biti ako raskineš sa Zvezdanom? - dodoa je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkud znam šta će biti - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.