AKTUELNO

Kratko i jasno!

Tokom jučerašnje proslave Đurđevdana u "Zadruzi", Anđela Đuričić napokon je dobila poruku od porodice, koja je izostala za Uskrs.

Foto: TV Pink Printscreen, UNSPLASH.COM

Čini se da su njeni roditelji jedva dočekali njen raskid sa Zvezdanom Slavnićem i da tek sada ima njihovu podršku, a ona je zaplakala ugledavši čestitku i poklone.

Javno je pročitala šta su joj najbliži poručili, a mnogi misle da Anđela uopšte nije shvatila šta su oni želeli da joj kažu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kako su se mnogi pitali da li zapravo porodica stoji iza jučerašnje čestitke ili neke fan stranice, njeni voljeni oglasili su se putem njenog Instagram profila i otkrili istinu.

Oni su objavili trenutak kada Anđela čita njihovu čestitku, pa stavili emotikon crvenog srca, kako bi svi znali da su uz nju, čak i u najgorim njenim izdanjima.

Foto: Instagram.com/andjelaadjuricicc

Podsetimo, Učesnik rjalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić, prevario je svoju dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, a potom je nedavno i nju prevario sa starletom Majom Marinković, sa kojom je juče raskinuo vezu.

Autor: S.Z.