AKTUELNO

Mnogi komentarišu da ne liči na sebe!

Reper Stefan Đurić Rasta napravio je revoluciju na našoj muzičkoj sceni i to zahvaljujući drugačijem pristupu muzici. Naime, popularnost je stekao tako što u svojim pesmama koristi autotjun, softverski audio procesor koji služi za korekciju u glasu i instrumentalnom izvođenju, što je posebno privuklo mlađu publiku.

Sa druge strane, svoju originalnost izražava i kroz autentičan stil, te su dredovi, naočare za sunce i zlatni lanci oko vrata postali njegov zaštitni znak.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako roditelji popularnog kompozitora i producenta rade kao profesori - otac Dragan na na Filozofskom fakultetu, dok je majka Slađana šef katedre društveno-humanističkih nauka na Fakultetu bezbednosti, Rasta je krenuo drugačijim životnim putem.

On je često u centar medijske pažnje dolazio i zbog raznih skandala, problema sa zakonom, ali i braka sa pevačicom Anom Nikolić sa kojom ima i ćerku Taru.

Međutim, dok nije dospeo u žižu javnosti, pevač je izgledao kao običan mladić iz komšiluka, imao je znatno manje kilograma, a o dredovima nije bilo ni reči. Naportiv, tada je nosio čuvenu frizuru "fudbalerka".

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Autor: A. N.