AKTUELNO

Presekao!

U emisiji "Pretres nedelje" voditeljka Ivana Šopić otkrila je da je FIlip Car zauzeo treće mesto na anketi za najboljeg prijatelja, a reč je dala Lazaru Čoliću Zoli da komentariše.

Naveo sam Filipa, Matoru i Zoricu prema Ani - rekao je Zola.
Iznenađuje me da sam ja jer ja nemam mnogo prijatelja, ja nisam svačiji prijatelj. Mislim da se to najviše veže za Zolu i sad sa Anđelom kad su joj svi okrenulu leđa - pričao je Car.
Ja se sećam kad je on meni rekao: "Ako treba idemo i u apartman", retko ko će kad zna da može da bude debelo kažnjen - dodoa je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatlejstvo gledam kao na jako ozbiljnu vezu ili dalju porodicu. Ja njima danas govorim da ne mogu da budui svačiji prijatelji, jer svačiji prijatelj je ničiji prijatelj. Mislim da su gledaoci iz primera sa Zolom koji traje tri godine - govorio je Car.
Mislim da je Zola njemu prijatelj, kao i on njemu. Anđela je i Filip su prijatelji od priškle sezone, on je uz nju kad su joj okrenuli kleđa. Brani je jer vidi da je pogubljena i da radi stvari iz revolta - pričala je Aleks.
Je l' ti smeta? - pitala je Ivana.
Ne - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tražila da pričam sa njom. Ja znam da ona neće hteti da me posluša, a izguću vreme i živce. Imao sam potrebu da joj ljudski kažem šta je najbolje za nju. Kod mene više nema saveta, ja nisam Lepi Mića. Kod mene je bonuse iskoristila. Zola mi je prijatelj, pa mogu da nađem razlog i opravdanje, ali za Anđelu ne. Tražila je da razgovaramo, pokušao sam, jače je od nje, a ona ne može da me ispoštuje. Nemam toliko vremena da trošim sa nekim ko nije meni toliko blizak ili moja devojka - komentarisao je Car.
On se nervira kao da se sve njemu dešava. Zajedno smo i ne osećam manjka ljubavi, super nam je. Ja sam prva tražila da on razgovara sa njom i dozove je pameti - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.