AKTUELNO

Haos oko gu*e i đuskanja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Miljani Popović:

Uhvatiš Zvezdana za gu*u, pomaziš je, pa ti se onda kao ne sviđa. Koga ti foliraš?

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ga nisam uhvatila za zadnjicu, kao prvo. Tvrdim da ga nikad nisam uhvatila za zadnjicu, nisam stvarno - rekla je Popovićeva.
Nije stvarno - rekao je Zvezdan.
Juče u dnevnoj kad je bila ćurk,a sad čujem - rekao je voditelj.
On je meni dunuo dim cigarete u lice, a zna se šta to znači i onda sam ga ja neneserom udarila po gu*i kao "sram te bilo" - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Jelena, došla sam da malo budem ovde i kažem šta znam u njegovu korist. Juče sam videla ovu glumicu, jeste najveća glumica u kući, ona vešto krije da je od prvog dana zaljubljena u Zvezdana. Ona je tako plesala i zavodila ga, ona se trti da vidi da li će da je pogleda. Nudi se. Davala mu je neke signale prstima, da li je pijana bila ne znam, ali šta trezan misli, pijan pokaže - rekla je Jelena (Marija Kulić).
Trezna sve to radim - rekla je Popovićeva.
Ona je zgodna i lepo igra i privukla bi svakog muškarca ako joj ne gled amagareću facu i to u glavi. Toliko se folira - rekla je Jelena (Marija Kulić).
Da li se sećate ono kad sam pričao o Zvezdanovom đuskanju. Prišao sam mu sinoć i rekao: "Ovakav treba da budeš". On pokaže neku ottalno drugu ličnost, ne mislim samo na đusku. Sa onom energijom zrači. Ša kad đuska meni je to top i privuklo bi me da pogledam. Onako kako igra Miljana Popović, devojke poput nje koje tko đuskaju ne možeš da vidiš kao flert, to su devojke za uhvatiš i vodiš. Imao sam prilike da budem u gej klubu u Zagrebu i osetio sam se fenomenalno. Devojke se pale kad muškarac dobro đuska i u njemu se vidi da se on stvarno opusti - rekao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja se opustim, tako đuskam od početka - rekla je glumica.
Maja je glumica, zna svoju poziciju, Necu rade te pesme i pun je energije - rekao je Ivan.
Mislim da je Miljana predstavnik nekog doba koje je sada na sceni. Ima pravo da radi šta god hoće, slobodna je. Mene da je uhvatila za du*e ja bih je spucao ku*cem po glavi. Ne bih se složio da Zvezdan treba da bude slobodan, ali mora znati da ima devojku - rekao je Mića.
Od sledeće žurke ću poneti katanac na kukove - rekao je Zvezdan.
Dim od cigarete je poziv na se*s, nije ni na se*s nego na pu*enje ku*ca - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pročitajte u nastavku teksta.

Autor: M. M.